FEEDBACK

Feedback fra forældre i målgruppen som har læst det første kapitel af 'Med filifytten på eventyr'.

Hele 97% af har svaret at bogen fungerer efter hensigten og heraf har halvdelen svaret at bogen fungerer eventyrlig godt.

 

Nedenfor kan du se et udpluk af  kommentarer:

Spændende og sjovt eventyr, der fanger en 7-årig dreng, hvis interesser primært er fodbold og iPad, så det er godt gået. Vi glæder os meget til at læse fortsættelsen!!

 

Når jeg sagde til min datter på 6 år, at jeg gerne ville læse en bog uden billeder, sagde hun prompte: “så kan jeg bare lave billederne i mit hoved...”  så hun blev spændt :)  

 

Jeg oplevede, at barnet var virkelig “på” fra starten. Han havde alle mulige kommentarer og nogle meget kreative løsningsforslag – også til fortællingen fremadrettet

 

God måde at inddrage børnene i læsningen og man finder, som voksen, ud af, hvor meget de egentlig lytter efter  

 

Eneste minus var, at der ikke var mere :-)

Spurgte vores søn om hans mening efter vi havde læst første kapitel, hvortil han svarede; mor, det var en flot fortælling : )

 

Spændende ide, fint univers så fangede interessen.

Det var med stor succes, jeg i sidste uge læste Filifytten for Siw på 9 år. Hun har talt om ham hver dag siden og spørger, hvornår bogen er færdig, så vi kan læse kap. 2. Hun spørger også om hvordan forsiden vil komme til at se ud, når man selv skal fantasere ham. Vi har også tegnet ham, og når Siw synes, hendes fantasi bliver for vild, altså hendes drømme når hun sover, vil hun fremover tage noget op af Filifyttens rygsæk, til at bekæmpe det onde. Om det lykkedes må vi se . Alt i alt har det været rigtig fedt at læse/fortælle Filifytten.

 

God fortælling, som får fantasien i gang.

 

Godt med de skiftende "dialoger" (bog-barn, historien, oplæser-barn). Savnede billederne lidt, men det er nok en tilvænning.

 

Rigtig fin ide - vi vil gerne læse resten. Vi fik en rigtig god snak om fantasi efterfølgende, for det mente hun ikke at hun var god til :-)

 

Børn på 7 og 4 synes bogen var rigtig god - og vi fik en god fantasifuld samtale i gang. Det vil rigtig gerne høre resten af historien.

 

  

 

 

97%

FEEDBACK

Vi er nysgerrige på din feedback. Så skriv gerne din

kommentar nedenfor, tak.

 

  

 

 

Mine børn synes det var mærkeligt at skulle svare på spørgsmål men blev ret bidt af historien og spurgte hbornår vi kunne læse mere ??

 

En super god måde at læse og fortælle historier på. Det er hårdt selv at digte alt imens man fortæller, derfor er det dejligt for den voksne med hjælp, altså at noget af bogen er nedskrevet.

 

Hun var rigtig ked af vi ikke kunne læse videre og finde ud af hvad der skete med halskæden.

Carmen-Lua 6 år synes det med at hun selv sku finde på ting for at få historien videre var sjovt og var lrgelig over at der ikke var mere end et kapitel ?????? der er et par steder hvor vi var lidt i til om det var os eller historien - de/os ;)

 

Vi vil meget gerne vide om hvornår bogen udkommer. har en pige der er meget begejstret

 

Synes det var en super god måde at læse op på , og fungerer rigtig godt med dialog, måske var min datter lige lidt for gammel, til selve historien, 8+ er hun, men super interesant måde i har skrevet på.

 

Den er spændende og min datter ville gerne have hørt videre :)

 

Tænker 4-8 år er en passende aldersgruppe. Læste den for min 3 og 9 årige, de vil gerne læse resten. i min fantasi var der tale om en lidt tyk lyserød tigerlignende skikkelse der gik oprejst ??

 

Jeg læste højt for mine 2 drenge på 10 og 7. De syntes det var en god historie og vil meget gerne høre mere. De svarede på de indbyggede spørgsmål og blev dermed inddraget i historien. Det fungerede rigtig godt med de indbyggede spørgsmål og der må gerne være flere, da de dermed blev aktiv deltagende og tænker/bruger deres fantasi.

 

Det var en meget fin måde, at få læst historie på og ikke mindst, at læse op på. Vi talte meget om det vi læste også alt det vi ikke blev bedt om, at tage stilling til.

 

Rigtig fine beskrivelser af de eventyrlige verdener, figurer osv. Og også gode værktøjer for barnet, så de kan få kickstartet fantasien... God bog til at få en sjov dialog med barnet.

 

Har primært brugt den som godnat historie - det skal den måske ikke, men nærmere en historie i løbet af dagen. De skal jo kunne være aktive i fantasien og det er måske ikke så godt lige når man skal sove.

 

 

  

 

 

Success! Message received.